Saturday, April 11, 2009

Umi yang Cun

Umi belikan cookies. Sedap. Umi baik. Umi cun. Umi nampak muda, walaupun umi baru masuk 30-an. Umi lawa. Umi kesayangan. Umi intan. Umi payung. Umi ada satu je. Jangan risau, ayah tak akan jumpa kembar seiras umi yang dia plan untuk buat bini ke-2 tu.

:)))

Umi, jangan lah baca blog aa senyap senyap lagi. Tak best. Tsk.

Cuba membuat emoticon mata terbeliak seperti emoticon myspace,

Tak jadi.

Kan best kalau umi (mak) macam mak (nenek), nampak laptop charger tak tutup,

"Syarah, nape lampu kat komputer tu terbukak? Nanti meletup kang".

Sekejap lagi nak balik Klang, jumpa mak. Rindu dekat mak. Eh buat apa nak bodek, mak tak baca blog aa.

Tak best nya nak balik, nanti kalau handphone mak berdering lalu mak jawab panggilan handphone dia akan cakap,

"Jangan lama lama cakap, nanti kredit mak habis."

5 comments:

  1. HAHAHHA syarah jahat gila! =p haha eh kirim salam your mum

    ReplyDelete
  2. ngehehehe.insyaAllah
    tape, kalau dia baca lg, dia tahu seniri.gahaha

    ReplyDelete
  3. haha.dia sentiasa hot&cun okeh.bkn waktu beli biskut je.hahaha

    ReplyDelete

Komen dengan cermat, ingatlah orang yang tersayang